sala

sala

dissabte, 29 d’abril del 2017

Entrants


“Amanida especial” endívia, cabdell, cranc Chatka, espàrrec, escalivada, anxova, favetes baby, pernil d’aglà, llom d’aglà i torrada amb salmó fumat

“Amanida de favetes” baby, mèsclum, endívia, cabdell, tomàquet, pernil d’aglà i vinagreta de menta

“Amanida trinxada” endívia, mèsclum, tomàquet, cabdell, bonítol, anxova, cranc Chatka i espàrrec

“Amanida d’estiu” patata freda, tomàquet de temporada, ou dur, ceba tendra i anxoves

Tomàquet de temporada amb bonítol del Nord

Tomàquet de temporada amb pernil d’aglà

Espàrrecs gegants de Lodosa IGP Espárrago de Navarra

Carpaccio de bacallà

Escalivada amb botifarra negra

Escalivada amb anxoves del Cantàbric

“Fusta d’embotits” bisbe, bull blanc, espetec, llonganissa, catalana i botifarra d’ou

Ració de pernil d’aglà

“Combinat” pernil d’aglà, llom d’aglà, xoriço d’aglà i llonganissa

Pinya natural o meló amb pernil d’aglà

Favetes “baby” fregides amb pernil d’aglà i bolets

Mongetes del ganxet fregides amb cansalada i botifarra negra

Tallarines de pasta fresca amb gambes i pernil d’aglà

Canelons trufats de la casa

Fetge gras d’ànec “mid-cuit”, amb copa de moscatell de l’Empordà

Truita de ceba melosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.